JAK JSEM PSALA GASTRONOMICKÉHO PRŮVODCE:
Mám zatracená dvě kila navíc a miluji Karlín


11.06.2015 aktualizováno dne 11.06.2015

Kdyby se dobrá atmosféra dala kousat, měla bych v Karlíně mozoly na zubech. „Mám ho strašně, strašně ráda,“ nadšeně zavýskne novinářka Martina, která má občas u stolku v kavárně Můj šálek kávy svou osobní kancelář. Firemní maily prokládá espresem a s plnou pusou čokoládového dortíku překotně sype tipy k návštěvě: „A už jsi byla v Minutce? Musíš i do Wokeru a na oběd do Polévkárny.“ A tak jsem se vydala na toulky po Karlíně a strávila dobu od snídaně až po závěrečný, vesele ovíněný (jak se řekne lehké opičce z piva, opivněný?) průchod tunelem na Žižkov.

Více čtete zde